k
Interieurinrichting
s
Meubels op maat
Deuren & ramen
f
Keukens

UW WENSEN… ONZE UITDAGINGEN…

De SORY srl schrijnwerkerij is sinds 1930 uw partner voor al uw interieurprojecten.

Als u de beste kwaliteit voor uw geld wenst, bieden wij u de garantie van een perfecte afwerking en een onberispelijke uitvoering voor al uw projecten: van de slaapkamer tot de keuken, van kantoren tot winkelinrichtingen en restaurants.

Dankzij ons uiterst bekwaam personeel en onze moderne faciliteiten kunnen wij garanderen dat uw grootste dromen werkelijkheid zullen worden.

ORGANISATIE EN PLANNING

De organisatie en planning van de werf zijn essentieel voor de succesvolle voltooiing van uw project. Bovendien houdt onze projectcoördinator u voortdurend op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

ULTRAMODERNE APPARATUUR

Dankzij onze ultramoderne apparatuur kunnen wij een optimale kwaliteit en een unieke aanpak garanderen in elk stadium van uw project (van productie tot installatie).

EEN ERVAREN TEAM

Bij Sory bestaat ons team uitsluitend uit ervaren en dynamische vakmensen. Dankzij deze ervaring kunnen wij een schitterend eindresultaat neerzetten dat ongeëvenaard is.

BINNEN HET BUDGET

Bij SORY respecteren we uw budget en komt u niet voor verrassingen te staan. U ontvangt vooraf een offerte met de gedetailleerde prijs. Ons verkoopbeleid: zoeken naar de beste kwaliteit/prijsverhouding om u zo goed mogelijk tevreden te stellen.

De SORY schrijnwerkerij, een familiebedrijf sinds 1930.

ONTDEK ONZE LAATSTE PROJECTEN

Contact

Chaussée de Luingne, 316 B
B – 7712 Herseaux (Mouscron)

Telefoon.  + 32 (0) 56 33 04 61
Fax.  +32 (0) 56 84 60 01
E-mail.  info@sory.be