Over

ONZE GESCHIEDENIS

De SORY schrijnwerkerij is uw partner voor al uw interieurprojecten sinds 1930.

Als u de beste kwaliteit voor uw geld wenst, bieden wij u de garantie van een perfecte afwerking en een onberispelijke uitvoering voor al uw projecten: van de slaapkamer tot de keuken maar ook kantoren en winkelinrichtingen of restaurants.
SORY is een zelfstandig bedrijf en staat, dankzij een team van bekwame timmerlieden en een perfecte interne organisatie, klaar om u te helpen bij de realisatie van uw droomprojecten.

2020

Tijd voor de vierde generatie.
Julien & Adrien SORY, de zonen van Michel, nemen het familiebedrijf over onder de historische naam “SORY”. Het bedrijf kiest voor een nieuw, moderner en actueler logo.
Het machinepark wordt volledig vernieuwd om beter aan de nieuwe eisen te voldoen en om de kwaliteit van het schrijnwerk verder te verhogen.
Het bedrijf heeft nu ongeveer 15 mensen in dienst.

2011

2011 was een uitzonderlijk jaar voor ons bedrijf. De recordomzet werd onder meer gerealiseerd dankzij een aantal prestigieuze projecten, zoals de BMW-dealerbedrijven in Aalbeke en Doornik, de nieuwe VeranClassic-showroom en de kunststoffabriek Feronyl.
Het bedrijf legde zich toe op professionele klanten (kantoren & bedrijven), maar behield haar particuliere klanten in het hart.

2000

Met de invoering van nieuwe technologie en de aanschaf van krachtige machines werd het gebouw te klein.
Michel en Denis besloten in maart 2000 te verhuizen naar 316, Chaussée de Luingne in Moeskroen (Herseaux), om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn en beter te kunnen concurreren.

1991

Dertig jaar later, in 1991, nam René Sory’s zoon Michel het atelier over met een partner Denis Cochonneau onder de naam “Menuiserie SMCD, Anciens Ets. SORY”. Het bedrijf telde op dat moment 8 werknemers.

1960

In 1960, nadat de vader op 80-jarige leeftijd met pensioen was gegaan, werd het bedrijf overgenomen door de zonen onder de naam “Sory frères”. Er waren 8 werknemers.

1945

Zijn zonen, Jean en René Sory, kwamen in 1945 in het bedrijf werken, samen met 4 andere werknemers. Het bedrijf nam de naam “Auguste Sory et fils” aan.

1930

Het atelier werd in 1930 opgericht in de Grand Rue 40 door Auguste Sory, met de hulp van zijn neef Marcel Sory.

ONZE TROEVEN

ORGANISATIE EN PLANNING

De organisatie en planning van de werf zijn essentieel voor de succesvolle voltooiing van uw project. Bovendien houdt onze projectcoördinator u voortdurend op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

ULTRAMODERNE APPARATUUR

Dankzij onze ultramoderne apparatuur kunnen wij een optimale kwaliteit en een unieke aanpak garanderen in elk stadium van uw project (van productie tot installatie).

EEN ERVAREN TEAM

Bij Sory bestaat ons team uitsluitend uit ervaren en dynamische vakmensen. Dankzij deze ervaring kunnen wij een schitterend eindresultaat neerzetten dat ongeëvenaard is.

BINNEN HET BUDGET

Bij SORY respecteren we uw budget en komt u niet voor verrassingen te staan. U ontvangt vooraf een offerte met de gedetailleerde prijs. Ons verkoopbeleid: zoeken naar de beste kwaliteit/prijsverhouding om u zo goed mogelijk tevreden te stellen.

De SORY schrijnwerkerij, een familiebedrijf sinds 1930.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

L'équipe - SORY
Contact

Chaussée de Luingne, 316 B
B – 7712 Herseaux (Mouscron)

Telefoon.  + 32 (0) 56 33 04 61
Fax.  +32 (0) 56 84 60 01
E-mail.  info@sory.be